Een typische werkdag als MTC-chauffeur

Het is maandagochtend 07.30 uur. Bij MTC zijn de lichten al een tijdje aan. Vandaag kijken we mee met onze chauffeurs die met een BE-combi door Rotterdam en omstreken rijden. Tussen 07:00 en 07:30 uur ’s ochtends verzamelen we met z’n allen in de kantine voor een frisse start en een goed bakkie koffie. Geen dag begint zonder een briefing bij MTC op kantoor. Collega’s afwezig of overbezet? Geen probleem! Dan helpen we elkaar een handje en wordt er geschoven met de opdrachten voor die dag om ervoor te zorgen dat deze toch allemaal kunnen worden uitgevoerd. Als voor iedereen duidelijk is wat er vandaag moet gebeuren, worden de auto’s geladen voor de ‘eerste ronde’. Met behulp van ons WMS worden de goederen gescand en uitgeslagen uit ons warehouse. 

 

Tijd om te vertrekken, want rijden in Rotterdam is wat omgeving betreft een feestje, maar qua verkeersdrukte absoluut niet. De eerste afleveradressen worden bezocht, van winkels tot haventerminals, van pakketten tot aan bezorging bij particuliere adressen. De goederen worden afgeleverd en op sommige adressen weer geladen. Tijd om terug te gaan en de dag af te ronden bij MTC. Weer een dag om waarbij wij hebben bijgedragen aan de logistiek in Rotterdam en omstreken.

 

“Wat ik zo fijn vind aan werken bij MTC is dat elke dag anders is. De ene dag bevind ik mij in de haven, de andere dag lever ik goederen aan particulieren. De afwisseling is zo belangrijk.”, aldus een chauffeur van MTC.

 

Adres
Smirnoffweg 45
3088 HE Rotterdam
Telefoon
Tel:
010-4102355
E-mail
info@mtcbv.nl